Fotograf og Videograf

FOTO OG VIDEO

Vi gjør fotooppdrag for bedrifter og private og har lang erfaring med det! 

Fra arkitektur til portretter og det i mellom

Hvorfor velge oss

Vi har erfaring fra arkitektur fotografering, vise frem flotte prosjekter som bedrifter har stått for fra sine beste sider, portrett fotografering til privat og bedrift. 

Bedrift og prosjekt video, 
Lite fanger oppmerksomhet så mye som en god film. La dine kunder se deg og din bedrift fra sin beste side med en profesjonell film. Se eksempel for PDV Bygg AS til høyre.

Privat;
Har du som privat person noe du ønsker et bilde av? Vi har gjort oppdrag fra å ta bilde av gamle kunstverk fra familie på husvegger til boligfoto og mer. Kontakt oss for en prat. Vi er JA mennesker! 🙂 

Webside bilder:
Husk at du kun kan bruke bilder på din webside som kun du eier! Finner du ikke et passende bilde på en stock side? Ta heller et eget bilde som er orginalt og som kun du kan bruke! Bilde til høyre viser bilder tatt for Wendt Eiendom AS.

Hva våre kunder sier om oss

Anmeldelser er hentet fra vår facebook side og omhandler oppdrag relatert til foto og video

PDV BYGG as har benyttet Dan til flere oppdrag. Han leverer bra resultat hver gang. Kan anbefales.

Client Photo
Mats PDV AS

Dan tok bilder til vår hjemmeside. Han tok kjempe bra bilder til avtalt tid og pris. Veldig kjapp med levering av bildene også. Vi skal absolutt bruke han flere ganger til våre prosjekter. Anbefales

Client Photo
Wend Eiendom Wendt Eiendom

Brukte Dan til å ta portrettbilder. Profesjonell fremgangsmåte og flotte bilder som har fått mye skryt i ettertid 🙂 Anbefales!

Client Photo
Dag Privat

Siste nyheter

Se siste foto og video relaterte nyheter

Noen av våre bedrifts klienter